luni, 6 martie 2017

Noi cercetări științifice șochează: Emoțiile noastre creionează realitatea exterioară


Până de curând, se credea că emoțiile umane creionează percepția noastră asupra lumii. Însă,  noi studii științifice arată un lucru extraordinar: emoțiile umane materializează însăși realitatea.
Un prim experiment a fost realizat asupra ADN-ului uman. Acesta a fost izolat într-un container sigilat și a fost plasat în apropierea subiectului donator supus testării propriu-zise. Subiectul respectiv a fost influențat de o serie de stimuli emoționali, suficient de fascinanți,  astfel încât emoțiile resimțite au afectat ADN-ul din camera alăturată. În prezența stimulării emoționale negative, ADN-ul s-a contractat. În sensul opus au stat lucrurile în situația stimulării emoționale pozitive, efectul fiind de relaxare a ADN-ului.
Oamenii de știință au concluzionat faptul că "Emoțiile umane produc efecte care contrazic legile convenționale ale fizicii."
Asemănător, alți oameni de știință au realizat experimente asupra leucocitelor extrase din sângele mai multor subiecți donatori, cu scopul măsurării schimbărilor electrice atunci când aceștia erau supuși unei stimulări emoționale sub forma unor videoclipuri, atât cu încărcătură pozitivă cât și negativă. 
La fel ca în experimentul precedent, ADN-ul a fost izolat într-o cameră alăturată. În mod uimitor, răspunsul electric a fost același atât în cazul ADN-ului, al leucocitelor și al donatorului.
Mai mult, oamenii de știință au vrut să vadă dacă rezultatele sunt aceleași și în cazul plasării izolate a ADN-ului la o distanță considerabilă,  de 50 de mile. 
Surprinzător,  rezultatele ai fost aceleași, fără diferențe de timp sau vreo forma de transmisie. 
ADN-ul și donatorul au același răspuns în același timp. Concluzia a fost că donatorul și ADN-ul său pot comunica dincolo de spațiu și timp. 
Un al treilea experiment a demonstrat ceva cu adevărat șocant. Cercetătorii americani au observat efectul ADN-ului asupra lumii din punct de vedere fizic.
Fotoni de culoare albă, care compun lumea noastră înconjurătoare, au fost ținuți sub observație într-un vacuum. Așezarea lor era haotică, complet la întâmplare. 
În momentul în care ADN-ul uman a fost introdus în același vacuum, în mod șocant fotonii nu se mai comportau haotic. Într-un mod precis, aceștia au urmat geometria ADN-ului. 
Inițiatorii proiectului au declarat că "Suntem obligați să acceptăm posibilitatea unui nou câmp de energie."
Aceștia au concluzionat faptul că ADN-ul uman creionează comportamentul fotoni lor care compun lumea înconjurătoare. 
Așadar, atunci când un nou experiment a fost realizat prin conectarea celor 3 experimente prezentate mai sus, oamenii de știință au fost șocați. 
Aceștia au ajuns la o concluzie uimitoare conform căreia dacă emoțiile noastre afectează ADN-ul și ADN-ul nostru creionează realitatea exterioară, atunci emoțiile noastre schimba fizic lumea înconjurătoare. Și nu doar atât, noi, oamenii suntem conectați cu propriul ADN, dincolo de spațiu și timp. 
Noi creăm propria realitate prin alegerea a ceea ce simțim. 
Sursa: www.lifecoachcode.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te invit să îți exprimi opinia referitoare la articolul citit prin postarea unui comentariu aici.