joi, 22 iunie 2017

Ce conteaza cel mai mult in viata?


Deunazi am adresat o intrebare in cadrul unui grup creat pe facebook, "Soft skills", pentru a sonda opinia membrilor acestui grup in ceea ce priveste cele mai importante lucruri in viata. Raspunsurile oamenilor nu au intarziat sa apara, confirmandu-mi intr-o oarecare masura gandurile. Da, trebuie sa recunosc faptul ca aveam anumite asteptari. Da, stiu ca acest lucru de cele mai multe ori poate conduce la experimentarea unor stari de dezamagire, insa, de aceasta data lucrurile nu au stat deloc asa. Dimpotriva! Oricum, unul din lucrurile pe care viata te invata sa le gestionezi din mers este infirmarea asteptarilor din partea celorlalti.😉
Asa cum spuneam, exista o serie de lucruri importante in viata, esentiale chiar pentru fericirea fiecaruia dintre noi. De multe ori, poate ca nu le acordam atentia cuvenita pana in clipa in care se intampla ceva care declanseaza recunoasterea si aprecierea necesara. Sau, uneori pierdem unul sau mai multe lucruri esentiale, motiv pentru care invatam sa le apreciem la adevarata lor valoare. Si, de ce nu, sa luptam pentru a le recastiga in masura posibilitatilor. Cei mai norocosi dintre noi vor avea aceasta sansa si vor profita din plin de ea. Ceilalti se vor multumi cu deprinderea lectiilor necesare! Ori, si acest fapt este unul destul de important!
Va invit sa nu mai zabovim si sa cunoastem care sunt cele mai importante lucruri in viata:
- Sanatatea
- Familia
- Linistea sufleteasca
- Credinta
- Iubirea neconditionata
- Intelepciunea
- Omenia
- Mantuirea sufletului
- Casatoria.

Observati faptul ca aceasta lista cuprinde aproape doar elemente de natura non-materiala, neexistand nicio referire la aspecte materiale ale vietii precum banii, case sau masini!
Acest lucru inseamna evolutie spirituala si constiinta extinsa!
Multumesc celor care au acceptat sa participe la sondajul creat!
Pentru tine, care sunt cele mai importante lucruri in viata?

Un comentariu:

Te invit să îți exprimi opinia referitoare la articolul citit prin postarea unui comentariu aici.