miercuri, 28 iunie 2017

Ofera timp TIMPULUI!


Poate ti s-a intamplat sa iti doresti sa apesi pe pedala de acceleratie pentru ca unele lucruri sa se intample sau altele sa stopeze. Poate ti s-a intamplat sa te surprinzi intr-o stare de nerabdare acuta in fata vietii. A-ti dori sa sari cu repeziciune peste anumite trepte necesare in evolutie se poate dovedi a fi un autogol de toata frumusetea. De ce? Pentru ca fiecare etapa de viata are rostul si farmecul ei. A trisa in fata destinului nu este decat un autosabotaj mult regretat mai tarziu.
Viitorul se construieste cu rabdare si perseverenta. Ofera timp timpului pentru a te desavarsi ca individ si pentru a-ti atinge obiectivele setate. Nu fugi din calea unei maturizari firesti sperand ca astfel te vei scuti de truda si vei evita timpul irosit. Nu te amagi! Doar cei care au acordat timp, energie si toleranta tuturor frustrarilor intampinate au reusit sa obtina starea de implinire interioara mult dorita.
Nu confunda timpul investit cu intelepciune cu timpul irosit. Daca ar fi asa, din acest timp "irosit" se nasc cele mai frumoase creatii si se desavarsesc cele mai frumoase caractere.
Ofera-ti timp pentru a deveni cea mai buna versiune a ta. Ofera-ti timp pentru a integra greselile trecutului si pentru a deprinde lectiile necesare. Ofera-ti timp pentru a te bucura de fiecare clipa in fiecare etapa de viata. Ofera-ti timp pentru a trai cu adevarat, cu bune si rele.
Ce spui? Ai de gand sa oferi timp timpului?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te invit să îți exprimi opinia referitoare la articolul citit prin postarea unui comentariu aici.