duminică, 23 iulie 2017

Puterea de a merge mai departe exista in fiecare dintre noi.

Cand viata te loveste fara mila, RESPIRA. Cand viata iti zambeste, RESPIRA. Cand simti ca lumea ta se prabuseste, RESPIRA. Cand simti ca lumea ta infloreste, RESPIRA. Orice s-ar intampla trage aer in piept si RESPIRA.
Cursul vietii nu este intotdeauna acelasi. Uneori este mai lin, alteori este mai tumultos. Tu, draga cititorule, nu te teme. Divinitatea a avut grija sa doteze pe fiecare om in parte cu resursele necesare pentru a gestiona orice tip de experienta. 
Chiar daca uneori simti ca te prabusesti, acesta nu este un indicator al esecului sau al sfarsitului. Nu pierde lupta cel care cade ci acela care nu se ridica, ramanand scufundat in mocirla durerii sufletesti.
Puterea de a merge mai departe exista in fiecare dintre noi. Poate ca ceata suferintei este prea deasa si nu poti identifica aceasta forta interioara. Insa, nu uita, chiar si cea mai deasa ceata se ridica la un moment dat, permitand luminii sa patrunda.
Asadar, orice ai trai acum, orice ai experimenta chiar in aceste clipe, orice ai simti sau gandi, aminteste-ti ca viata merge mai departe si ca puterea se afla chiar in.... ai ghicit,.... in tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te invit să îți exprimi opinia referitoare la articolul citit prin postarea unui comentariu aici.