luni, 3 iulie 2017

Fiecare clipa de Viata conteaza...


Fiecare clipa de viata conteaza. Nu ne dam seama decat atunci cand ne situam direct sau indirect in preajma Doamnei in negru. Ne petrecem viata mai mult sau nai putin constient, fapt ce ma conduce la ideea de irosire a timpului. Ne pierdem ani din viata in ignoranta, si intr-o buna zi realizam ce am fi putut face diferit cu timpul nostru. Fiecare om are un timp al sau, indiscutabil limitat in lumea aceasta. Ori, timpul are o caracteristica interesanta. Nu mai poate fi dat inapoi. Timpul se scurge ireversibil, cu o determinare implacabila.
Studii de specialitate realizate de cercetatori cu privire la regretele oamenilor aflati in preajma mortii indica exact aceasta irosire temporala si regretul lucrurilor nefacute fie din pricina fricii, fie a prejudecatilor, fie a opiniilor celor din jur.
Nu irositi nicio clipa de viata. Oricand poate fi ultima. Varsta inaintata nu este un criteriu de selectie din partea Doamnei in negru, murind copii si tinerii deopotriva. Nu va petreceti viata cu frica de a trai pentru a regreta in ultima clipa o viata de om netraita onorabil. Nu irositi ani pretiosi pentru a cersi la final o clipa de viata asa cum v-ati fi dorit-o.
Uneori Domnului i se face dor de unii dintre ingerii trimisi pe Pamant, motiv pentru care ii cheama Acasa. Desi pentru noi poate parea devreme, de neacceptat si revoltator, pentru cel de Sus, ingerul nu face decat sa revina Acasa, la matricea de apartenenta. De acolo venim, acolo ne intoarcem cu totii. Intr-o buna zi....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Te invit să îți exprimi opinia referitoare la articolul citit prin postarea unui comentariu aici.